HTML

Oriflame és Wellness

Az Oriflame által kínált készítményekről, azok használatáról és a legkedvezőbb hozzájutásáról informálódhatsz. Ha szeretnéd családod piperecikkekre költött Ft-jait nullára csökkenteni, akkor regisztrálj a www.aranylang.hu oldalról!

Friss topikok

Linkblog

Oriflame - A sikeres teniszezőnők támogatója

2011.05.03. 00:48 OriFeri

 

Oriflame - A sikeres teniszezőnők támogatója

 

 GDF Suez Grand Prix

14. alkalommal, közvetlenül a wimbledoni bajnokságot követő héten kerül megrendezésre Magyarország egyetlen WTA tornája. 1996 óta, ezt a WTA bajnokságot egy szabadtéri salakos pályán rendezik.

 

 

 

 

 

 

Az idei nyár egyik legrangosabb sporteseménye a GDF Suez Grand Prix Budapest SonyEricsson WTA Tour verseny, amelyet a Római Teniszakadémián 2011 július 04-10. között rendeznek, 220 000 dollár összedíjazással. Erre a versenyre a Teniszakadémia már új stadionnal várja a látogatókat, a környezet tehát tökéletesen méltó az esemény rangjához. Az új stadiont egy hivatalos névadó ceremónián, július 10-én nevezik el Asbóth Józsefről, a negyvenes évek legeredményesebb magyar teniszezőjéről.

 Ez a kiemelt női nemzetközi teniszverseny 1996-ban került Budapestre. Márky Jenő, a Római Teniszakadémia alapítója és versenyigazgatója szívós munkával elérte, hogy a versenyt beválasztották az International kategóriába, és ugyanakkor a 40 legerősebb verseny közé. A mérkőzés hazai sztárjátékosa Szávay Ágnes, a nevezési lista élén található. A tavalyi győztes Alizé Cornet, valamint az orosz Alisa Kleybanova és az ukrán Alona Bondarenko.
A verseny mellett színes programok is várják a látogatókat.

Aktuális eredmények: http://www.eredmenyek.com/tenisz/wta-egyeni

 

http://hu.oriflame.com/about-oriflame/show.jhtml?tag=sponsoringWTA

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oriflame-wellness.blog.hu/api/trackback/id/tr92873347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása